Logga in som återförsäljare
Användarnamn:
Lösenord:
Glömt lösenord?

Leverans- & Bet.villkor

Leveranstid
Leveranstiden är normalt två dagar efter det att vi fått in en order (undantag röda dagar och helger), om varan finns i lager. Skulle den produkt kunden beställt vara slutsåld kommer den ej att restnoteras, ni måste beställa den igen vid nästa tillfälle. Är det många varor som är slut för tillfället (oändligt otroligt sällsynt) kontaktar vi kunden.

Åldersgräns
För att kunna handla hos Spikarö AB måste du ha fyllt 18 år detta intygar ni vid godkännande av dessa betal- och leveransvillkor

Köpinfo (gäller återförsäljare)
För order under 500.- tillkommer en expeditions- och emballageavgift på 25.-
Returer kan vi normalt inte ta då vi sysslar med livsmedel.

Är någonting felaktigt i leveransen måste du informera oss direkt, senast inom en vecka.  Vi kan inte godkänna reklamationer som inkommer senare.

Levererar : Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Nederländerna, England.  Andra länder enl. överenskommelse.

Alla kunder betalar sin egen frakt. Vi tillämpar vårt eget avtal med DHL. Ni betalar alltså samma pris som vi betalar, inga avgifter tillkommer.

Faktura
Sedvanlig kreditprövning sker, ni faktureras på 20 dagar netto.

Kreditgräns
Vid större order kontaktar vi dig för överenskommelse om betalning.

Förskottsbetalning för privatkunder

Är du privatkund betalar förskottsbetalar du mot en orderbekräftelse som du får från oss när vi fått ordern. Du väljer förskottsbetalning i kassan i webshopen. Du får orderbekräftelsen med totalsumma via e-post. Vi avvaktar tills vi ser din betalning  och så fort vi ser den skickas din vara. Beloppet sätts in på detta konto:  BG: 5356-8275 eller  PG: 6376990-5. Ange namn och ordernummer. Detta för att vi ska kunna identifiera din betalning och matcha den med din beställning. Du kan numera också betala med Swish direkt till 070-3229650 Margareth Georgsson. Ange ditt namn på betalningen !! Det snabbar upp din beställning väsentligt !!  Efter att du betalat  kommer  beställningen att skickas omgående med  DHL. 

 

Kvitto
Kvitto eller faktura skickas med leveransen. Kvittot är en värdehandling och skall behandlas därefter. Kvittot krävs vid eventuella returer (se Köpinfo.).

Skador
Alla varor som skickas är kontrollerade av oss. Är paketet skadat vid leverans så skall du reklamera direkt till chauffören eller utlämningsstället. Kolla paketet noga när du hämtar ut det, det går inte att komma i efterhand och hävda att någon vara varit trasig vid leveransen.

Feltryck
Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera priser, produkttexter och bilder som eventuellt publicerats fel/felaktigt på hemsidan /webshop.  Ni underrättas i händelse av detta och vi tar en dialog omgående med kunden om förändring av pris skulle ske pga. feltryck eller liknande.

Jag intygar att jag har läst och förstått dessa villkor och godkänner detta i samband med köp hos Spikarö AB.