Köpvillkor Privatperson

I Spikarös webb-butik är det enkelt att handla. Vi erbjuder förmånliga fraktvillkor och snabb leverans och du kan handla när det passar dig.


Information om produktinformation 

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbsida samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker dock att på bästa sätt exponera dem så korrekt som möjligt. Vi besvarar gärna era frågor beträffande användningsområden och övriga frågor.


Priser 

Priserna är inkl. mervärdesskatt . 12 % livsmedel och 25 % övrigt.


Betalning 

Förskottsbetalning med swish: 123 531 2319 eller bankgiro: 5356-8275 


Frakt och leverans 

Leverans sker med DHL. Vår ambition är att packa och skicka varorna inom en vecka. Fraktkostnad tillkommer med 79 kr.  OBS! Viktigt att ni kontrollera att ni får rätt antal kollin. Och just nu har vi bara möjlighet att leverera inom Sverige.


Skador vid leverans 

Alla varor som skickas är kontrollerade av oss. Är paketet skadat vid leverans så skall du reklamera direkt till chauffören och kontakta även Spikarö. Ta gärna bilder och skicka till Spikarö omgående. Släng inget trasigt gods förrän reklamationen är godkänd.


Information om ångerrätt 

Vid nyttjande av ångerrätten återbetalas hela summan förutom returfrakten. Produkten skall vara i säljbart skick, obruten plombering och oskadad ytterförpackning. Ångerrätten gäller ej för vara specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund.


Information om reklamation 

Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt varan är fel till: maggan@spikaro.se eller telefon 070-322 96 50. När du har meddelat oss så skickar vi en förbetald retur fraktsedel och anvisningar till dig. Meddela alltid eventuell reklamation omgående efter mottagna varor. Varan skall returneras med originalförpackning och i oförändrat skick.


Information om GDPR 

Vi sparar dina kunduppgifter för att fullfölja din beställning. Adresser kan användas för utskick av produktinformation, prislistor, fakturering men säljs inte vidare till tredje part. Vi följer GDPR lagen. Du kan alltid begära rättelse, utdrag samt att vi tar bort dina uppgifter från vårt register. Komplett information kan mailas eller skickas som brev.


Information om Force Majeure.

Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande såsom arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör. Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll. Företaget ansvarar heller aldrig för direkt eller indirekt skada/förlust som kan uppstå för kund.


Har du några frågor gällande dessa villkor är du välkommen att kontakta oss på maggan@spikaro.se eller ring Margareth på 070-3229650.


Spikarö AB
Sälsundet 113,865 92 Alnö
Telefon: 070-322 96 50 

Mail:
maggan@spikaro.se
christer@spikaro.se
Kontoret öppet vardagar 9 - 17.